Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi i awansy

Iskar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 10 wygranych w cs go meczach wylądowałem w silver 1.Stwierdziłem, że skoro to najgorsza liga to szybko z niej wyjdę.Wygrałem 6 gier pod rząd ale nadal tam tkwie.Czy tak powinno być?Chciałbym jeszcze dodać że w każdym meczu byłem pierwszy lub drugi.

Opublikowano

Masz poprostu slabe elo i musisz troche wiecej wygrac. Mnie odrazu do silver 3 wrzucilo i mialem tak dobre ELO ze po 3 wygranych wbilem SILVER IV xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Rozumiem, dodam jeszcze że w początkowych meczach wygrałem 10 a przegrałem 12. I jest jakiś sposób na sprawdzenie swojego elo?

Opublikowano

To naprawde slabo jest. Range dostajesz po 10 wygranych wiec jezeli bys wszystkie wygral to nawet moglby byc zloty laur ale jak wygrales 10 na 22 meczy to jest kiepsko ponad 50% przegranych wiec sie nie dziw ze cie dalo do takiej dywizji i dobrego ELO pewnie nie masz.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To nie tylko od rangi zależy tylko od tego jak grasz, ile masz MVP i jakie masz KD... ja po 10 wygranych miałem bodajże golda 2, a nie wygrałem pod rząd bo chyba z 4-5 przegrałem. Teraz na lewym koncie nie wbiłem rangi ale już mi dobiera Szeryfy i orły a jeszcze 2 winy musze mieć do 10. Na głownym koncie mam 2 kałachy po 236 wygranych i w sumie narazie nie ważne czy sie wyróżniam czy nie co chwila tam siedze D:

Opublikowano

To nie tylko od rangi zależy tylko od tego jak grasz, ile masz MVP i jakie masz KD... ja po 10 wygranych miałem bodajże golda 2, a nie wygrałem pod rząd bo chyba z 4-5 przegrałem. Teraz na lewym koncie nie wbiłem rangi ale już mi dobiera Szeryfy i orły a jeszcze 2 winy musze mieć do 10. Na głownym koncie mam 2 kałachy po 236 wygranych i w sumie narazie nie ważne czy sie wyróżniam czy nie co chwila tam siedze D:

od tego jak grasz, ile masz killi itd itp nie zależy twoje wyjście z danej ligi. Niby jak to mają sprawdzić? Nijak. Możesz zamykać z 0/20, a po kilku wygranych i tak wyjdziesz. Zależy po prostu z kim grasz. Jeśli grasz z wyższymi ligami, wyjdziesz szybciej (oczywiście musisz wygrywać)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja miałem podobnie jak ty i wylądowałęm w elitarnym silverze. Wiec chyba to zalezy od statystyk bo w kazdej grze mialem 1 lub 2 miejsce w teamie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja miałem podobnie jak ty i wylądowałęm w elitarnym silverze. Wiec chyba to zalezy od statystyk bo w kazdej grze mialem 1 lub 2 miejsce w teamie.

Jeśli o to chodzi to ja też ale już sprawa wyjaśniona wbiłem srebro 2 czyli wszystko działa jak należy ;)

Opublikowano

ranga wbija zazwyczaj po kilku wygranych pod rząd :)

nie ma tak że WIN/LOSE/WIN i skoczysz w randze, bynajmniej mi się tak nie zdarzyło :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Trafia sie ale musisz mieć co chwila bardzo dobra staty ;) czasem też sie awansuje na remisie, w sumie sam nie wiem jak ten remis działa...

Opublikowano

Ja bylem silver elite, i jak mialem remis to mnie do novy 1 wrzuciło :O Dodam ze przedtem mialem 6 wygranych pod rzad.

Za kazdym razem 1/2 w druzynie i killi ponad 15.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

wszystko zależy od wygranych :D oczywiście można także awansować przy przegranej i remisie :P ale trzeba mieć wtedy bardzo dobre staty "_"

Opublikowano

Ostatnion robiliśmy "badania" z kumplem i wychodzi na to, że ten system działa mniej więcej tak:

Dla przykładu, masz 2 przegrane pod rząd. Musisz wygrać 2 mecze (aby nadrobić te co przegrałeś) i kolejne 3. Kiedy masz 4 losy pod rząd, to łącznie 7 meczy pod rząd itd.

ou7821.jpg

Opublikowano

u mnie to działa podobnie :) na Protektora musiałem wygrać 6 meczy pod rząd przy 3 wcześniejszych remisach :D

temat na dyskusję :)

Opublikowano

a co mam zrobić jak tkwię w silver elite i w 90% meczy otwieram tabelę ale wygrane/przegrane mam na tym samym poziomie, przegrywam bo trafiają mi się strasznie nieogary albo afki i jak grac z botami... co zrobić żeby chociaz dojść do tego golda? 

Opublikowano

Ostatnion robiliśmy "badania" z kumplem i wychodzi na to, że ten system działa mniej więcej tak:

Dla przykładu, masz 2 przegrane pod rząd. Musisz wygrać 2 mecze (aby nadrobić te co przegrałeś) i kolejne 3. Kiedy masz 4 losy pod rząd, to łącznie 7 meczy pod rząd itd.

To tak nie działa... ja miałem 8 przegranych pod rząd i w między czasie spadłem z 2 kałachów do kałacha z laurem, później wygrałem 5 razy i awans.

Pasjonat
Opublikowano

ranga wbija zazwyczaj po kilku wygranych pod rząd :)

nie ma tak że WIN/LOSE/WIN i skoczysz w randze, bynajmniej mi się tak nie zdarzyło :D

Mnie jak przydzieliło na początku to zrobiłem win-lose-remis i dostałem promo

@topic ten system w csie jest jakiś dziwny i nikt go nie rozkminił :p

.

Opublikowano

Akurat tutaj się nie zgodzę. Mój kolega miał 2 przegrane, potem wygrał 3 i awansował na szeryfa. Na każdej ce był 3/4 w tabeli, grał z 2 kalachami i kalachem w nawiasie.

Opublikowano

a co mam zrobić jak tkwię w silver elite i w 90% meczy otwieram tabelę ale wygrane/przegrane mam na tym samym poziomie, przegrywam bo trafiają mi się strasznie nieogary albo afki i jak grac z botami... co zrobić żeby chociaz dojść do tego golda? 

Skoro otwierasz tabele, to znaczy, że masz dobre staty, skoro masz dobre staty to znaczy, że zabijasz większość przeciwników, to niby jakim cudem przegrywasz skoro zawsze otwierasz? No chyba, że otwierasz ze statami np: 12/12. W silver'ze boty grają nie raz lepiej niż normalni gracze. Jeżeli nie możesz wyjść sam, to graj z kumplami, albo jak ja poszukaj sobie "klanu" o podobnej randze i grajcie razem.

Może jest tak, że system Cię sprawdza, czy nadajesz się do wyższej rangi? Tak było do czasu w lolu, że podczas przejścia do następnej dywizji dostawało się bardzo mało punktów, by sprawdzić czy gracz się nadaje.

Opublikowano

kosta 2 razy po 2 wygranych wbiło mi wyżej ;p 4 winy 2 awanse

Remis = win bez doliczania do statystyk

Opublikowano

kosta 2 razy po 2 wygranych wbiło mi wyżej ;p 4 winy 2 awanse

Remis = win bez doliczania do statystyk

Ta, wiem ze to zle, bo na legendary eagle master wywalilo mi po 1 porazce i 2 winach :p

ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...